Kontakt

Skicka ett meddelande genom detta formulär. Du kan skriva helt förutsättningslöst vad din förfrågan gäller så hör vi av oss. (Bild ovan – Solnedgång Domarudden)

Ditt Namn (required)

Din Epost (required)

Ditt Meddelande

FAQ

Är du inte är säker på vad vi skulle kunna tillföra? Kolla igenom frågor som vi ofta får och skicka sedan ett meddelande till oss.

Absolut! I många fall så får jag frågan om vilket ämne jag skulle vilja ha. Andra gånger finns det något tema redan föreslaget.

På många platser har jag berättat om min livsresa där jag upplevde en konkret kallelse att starta en kvinnotidning.

Vid nästan alla tillfällen det hållits en kvinnokonferens har vi samarbetat med lokala kyrkor. Det har börjat med en förfrågan.

Sedan har det skett en planering tillsammans med den lokala kyrkan eller kyrkorna. Sisters International står för all marknadsföring, ekonomi och kan ge förslag på talare. Sedan ska det alltid finnas en arbetsgrupp lokalt som ser till att det fungerar praktiskt på olika sätt.

De områden jag helst berör handlar om vikten av motivation och uppmuntran. I min profession som psykoterapeut (steg 1) vet jag att varje människa behöver en inre drivkraft för att lyckas. Det tror jag är möjligt att hitta genom tron på Gud.

Vid olika tillfällen har jag också talat i företagssammanhang. Då har det planerats tillsammans med företaget om vilka områden man velat att jag berör.

Vi har arbetat tillsammans de sista 15 åren på olika sätt. Under den tiden har vi haft olika typer av seminarier där vi kompletterat varandra.

Vi har arbetat med coachning, nätverkande, företag och mycket annat de senaste åren och ger gärna tillsammans input som vi hoppas kan hjälpa er situation framåt.