VISION

”Min längtan är att se människor växa
i tro och frimodighet.”

År 2000 startade Marie Arnfjell kvinnotidskriften JUNIA. 2006 startade hon barntidningen just de’. 2008 initierade och grundade hon kvinnoorganisationen Sisters International.

JUNIA finns på cirka 2000 vårdcentraler i Sverige och har ett stort antal läsare både där och genom en växande prenumerationsstock. Sisters International har växt till att ha över 3000 kvinnor i sitt nätverk och har 23 lokalgrupper runt om i Sverige.

Sedan 2002 har Marie arrangerat över 60 kvinnokonferenser runt om i Sverige där lokala kyrkor varit medarrangörer. Hon har även planerat och arrangerat ledarseminarier runt om i landet. Marie brinner för att skickliggöra och uppmuntra kvinnor att ta vara på den unika kallelse Gud har lagt ner i var och en. Ni kan som församling, organisation eller företag boka in henne på seminarier, föredrag eller konferens. Det går bra att höra av sig via kontaktsidan på denna hemsida.

Här nedan ser du några av de olika ämnen Marie Arnfjell haft i seminarier, föreläsningar och predikan.

  • Våga tro på din dröm!
  • The best is yet to come
  • Mod att leva
  • Driven av Guds kärlek
  • Guds vilja – dina beslut
  • Lev ut din dröm

MARIE & ROGER ARNFJELL

Marie är gift med Roger och tillsammans arbetar de som ett team där olika arbetsinsatser går hand i hand. Det går bra att ta kontakt med dem för olika uppdrag, var för sig, eller tillsammans.

Marie Arnfjell

Chefredaktör & Ordförande

Marie Arnfjell är chefredaktör för tidskriften Junia och ordförande för föreningen Sisters International. Hon är ute och föreläser och anordnar kvinnokonferenser över hela Sverige. Marie är psykoterapeut steg 1 och har gått bibelskola, ledarutbildningar och under olika perioder varit anställd som arbetsledare inom barnomsorg och kyrka.

Roger Arnfjell

Consult, NFU-coach & Föreläsare

Roger Arnfjell är direktor för Mission International, certifierad NFU-coach och föreläsare. Han är ansvarig för en mängd webbsidor. Roger har gått bibelskola, läst teologi vid Tyndale Theological Seminary och under flera år varit bibellärare vid Brommaskolan. Han har även drivit projekt, bland annat EU-projekt, med framgång.

VÅRA ARBETSOMRÅDEN

Vi arbetar inom olika områden och har också de bästa medarbetarna. Det innebär att vi kan tillgodose många av dina förfrågningar. Välkommen att höra av dig!